Fundraising For Startups

 

ENGLISH: Startup looking for fundraising? Innovation Norway invites you to a free, 7-week program where you'll learn how to attract investors to your company.

The application deadline is the 24th of January.


NORWEGIAN: På jakt etter investorkapital? Da kan det gratis kompetansetilbudet til Innovasjon Norge være av interesse! Frist for å søke er 24. januar.


Kort oppsummert

  • Programmet omfatter 2 kursdager i februar (11/2 og 25/2) og 2 i mars (11/3 og 25/3).

  • Programmet er gratis, men man må søke om deltakelse innen 24. januar. 23:59.

  • Kun de 12-15 best kvalifiserte Startup’ene får tilbud om å delta

For å få vite mer kan man registrere seg for å delta på et informasjonsmøte på Zoom 19/1 kl. 10:00. Registrering her. Zoom-møte her.

Fundraising For Startups

Fundraising For Startups går over fire sesjoner (+ 1 Demo Dag) og målet er å lære de utvalgte 12-15 selskapene om å bli investor-klare. Innholdet er basert på en “Learning By Doing” metodikk, og vil gi en dyp forståelse om hvordan investorene tenker og hvilke verktøy som trengs for å hente kapital fra investorer på egenhånd. Blant annet vil en bistå med opprettelse av et Due Diligence datarom, spisse investorkommunikasjonen, gå gjennom investor terms og deals, intellectual property (IP), startup valuation og mye mer. Programmet eies og sponses av Innovasjon Norge. Deltagelse er gratis, men det er en søknadsprosess for å delta!


Questions or comments?
Feel free to get in touch.

 
Siri Odijk Solbakken.jpg

Siri Odijk Solbakken

Communication Adviser

Ocean Hyway Cluster

+47 977 53 065
Siri@hubforocean.no

 
 
Previous
Previous

Kickstarting 2021 with a clear commitment to sustainability

Next
Next

Hydrogen year 2021 – the year of deployment